Σελίδες

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Απάντηση των ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ






Για ακόμα μία φορά ο τέως Δήμαρχος, δείχνει να ζει εκτός πραγματικότητας.  Αναρωτιέται ποιοι είναι οι «Φίλοι  του Ενεργού Δημότη» , όταν όλος ο Λαγκαδάς γνωρίζει την ύπαρξη της  συγκεκριμένης παράταξης με πρόεδρο τη Μαρκέλλα Ταυρίδου και του εγκεκριμένου από το Πρωτοδικείο ομώνυμου συλλόγου. Κάνει δε το μέγα σφάλμα να αναρωτιέται  «το τι συμφέροντα εξυπηρετούμε».
Του απαντάμε λοιπόν ότι : Εξυπηρετούμε τα συμφέροντα, που δεν εξυπηρέτησε ποτέ αυτός  και η παράταξή του, που έφεραν τον Δήμο μας στο χάλι που βρίσκεται σήμερα και ότι τα συμφέροντα αυτά είναι συμφέροντα των Δημοτών μας, που ο κ. Αναστασιάδης έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του επί τρεισήμισι χρόνια. Εξυπηρετούμε και νοιαζόμαστε για τα συμφέροντα του τόπου μας και οραματιζόμαστε μια άλλη προοπτική για τον τόπο και την κοινωνία του Δήμου μας, πέρα από λαϊκισμούς και αρπαχτές, πανηγύρια και κιτς εκδηλώσεις, που απελπίζουν κάθε σοβαρό πολίτη, η ακόμα απευθείας αναθέσεις και σκανδαλώδη διοίκηση. Τρομάζουμε στην σκέψη ότι μετά από τόσες κλήσεις στην Εισαγγελία, δεν έχει καταλάβει ακόμα το κακό που επέφερε στον Δήμο μας!!!
 ΣΟΒΑΡΑ;  Αναρωτιέται ακόμα γιατί του ασκούμε κριτική;
Του απαντάμε λοιπόν: Γιατί του χρειάζεται να αντιληφθεί τα λάθη του και ότι αυτό είναι το χρέος μας, απέναντι στους Δημότες, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο γι αυτό το έργο και του καταλογίζουμε την ανυπαρξία του και βέβαια μάλλον θα αστειεύεται όταν λέει ότι δεν ασκούμε κριτική στην νυν διοίκηση του Δήμου. Καλά που ζει  ο κ.Αναστασιάδης; Τόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεται;
Ποιος άλλος εκτός από τον ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ και τη Μαρκέλλα Ταυρίδου κάνει σοβαρή κριτική αλλά και προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Δεν διάβασε τις  ερωτήσεις μας; τα δελτία τύπου, που επικοινωνούμε; τα έντυπα που μοιράζουμε;
Να τον ενημερώσουμε λοιπόν, ότι  όλη η δράση μας, η συνεχή και αυστηρή κριτική στη διοίκηση, αλλά και οι προτάσεις μας είναι στο site μας: http://lagadas-energosdimotis.com, στα τοπικά site, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook: Λαγκαδάς Ενεργός Δημότης!
Πότε ακούστηκε ο δικός του αντιπολιτευτικός  λόγος; Πότε είδαμε την παρουσία του στα συμβούλια, που έρχεται όταν θυμάται; Η παρουσία τους στα συμβούλια θυμίζει μαθητές, που μετρούν απουσίες προκειμένου να μη μείνουν στην ίδια τάξη!!
Αλήθεια πώς ξαφνικά θυμήθηκε τώρα το λαό, που αγνοεί επιδεικτικά εδώ και τρία χρόνια και έρχεται να μιλήσει «για τη δημόσια δράση του»
Η δημόσια δράση σας κ. Αναστασιάδη δεν άντεξε, ευτυχώς για τον τόπο, ούτε μια ολόκληρη τετραετία και ο λαός σας έστειλε εκεί που είστε, χωρίς να επιβραβεύσει, δυστυχώς γι εσάς, αυτά που φαντάζεστε ως έργο σας!!!

Λοιπόν κ. τέως Δήμαρχε, «των φρονίμων ολίγα», έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι!!!


                                                                    Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.