Σελίδες

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Σε εισπρακτική εταιρεία ανέθεσε η ΔΕΗ τις οφειλές - «Σκοτάδι» και κατασχέσεις για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν





Στην εισπρακτική εταιρεία Qualco, ανέθεσε η ΔΕΗ την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών που δεν έχουν να πληρώσουν. 

Οπου δεν γίνεται εφικτή η πληρωμή, θα ακολουθούνται διαδικασίες κατάσχεσης κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων των καταναλωτών. 

Την ανάθεση της είσπραξης των οφειλών στην Qualco ανακοίνωσε επίσημα η ΔΕΗ, αντί 12 εκατ. ευρώ και αμοιβή με ποσοστά επί των εισπράξιμων οφειλών.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι την εξόφληση των διακανονισμών που θα συναφθούν. Υπεργολάβοι του έργου είναι: οι IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E., KPMG, Qualco UK Ltd., ΚΑΠΑ Research Α.Ε., και Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation. 

Η Qualco ιδρύθηκε το 1998 και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές εταιρείες. Εχει ενεργό ρόλο στη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των 16 τραπεζών υπό ειδική εκκαθάριση, ύψους περίπου 9 δισ. ευρώ, ως ένας από τους τρεις εταίρους της PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.