Σελίδες

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Δωρεάν διανομή τροφίμων στους δήμος Θέρμης και Καλαμαριάς






Αύριο από τις 9:30 έως τις 13:39 θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης ενώ την Παρασκευή ο δήμος Καλαμαριάς θα κάνει αντίστοιχη διανομή από τις 08:00 έως τις 14:00.
Τα τρόφιμα θα λάβουν οι δικαιούχοι του ευρωπαϊκού προγράμματος που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Πρόκειται για τη δεύτερη διανομή ΤΕΒΑ που γίνεται φέτος, όπου θα δοθούν είδη παντοπωλείου, χοιρινό κρέας, τυρί και λαχανικά.

Οι ωφελούμενοι στον δήμο Θέρμης είναι περίπου διακόσιοι ενώ στους δικαιούχους εντάσσονται οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να μετέχουν στην τροφοδοσία του ΤΕΒΑ. Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν αριθμό ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.

Σημειώνεται ότι, όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Θέρμης.

Τέλος, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου, υπό την προϋπόθεση ότι θα δείξει το ΑΜΚΑ τόσο του ίδιου όσο και του δικαιούχου της οικογενείας ενώ, σε περίπτωση που μετέχει στην παραλαβή πρόσωπο που δεν προέρχεται από την οικογένεια, απαιτείται να προσκομίσει εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.