Σελίδες

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ : ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!







Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Ενεργού Δημότη για την επανεμφάνιση της αντιπολίτευσης στο Λαγκαδά ...

" Καλώς τον κι ας άργησε....

Τρεισήμισι χρόνια  τώρα  τον ψάχναμε στα δημοτικά συμβούλια.
Ένας - δύο σύμβουλοί του φιλότιμα κρατούν τον τίτλο μιας παράταξης, που άφησε ανοιχτές πληγές. Ξαφνικά ο τέως Δήμαρχος έκανε την εμφάνισή του, ως ηγέτης της αντιπολίτευσης την οποία προφανώς τώρα θυμήθηκε και θα έρχεται λέει στα Δημοτικά Συμβούλια επειδή θα ξαναείναι υποψήφιος για Δήμαρχος.
Εδώ τα σκίζουμε τα πτυχία μας!!
Για μήνες o Δήμος Λαγκαδά ήταν στα πρωτοσέλιδα και έχουν γίνει αυτός και κάποιοι σύμβουλοί του θαμώνες του δικαστικού μεγάρου, για τα  σκάνδαλα των εκατομμυρίων στο Δήμο μας και στις Δημοτικές του Επιχειρήσεις, εξαιτίας της διοίκησής του.
Και αν κάποτε δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα των ελεγκτών και των εισαγγελέων και καταλογιστούν ευθύνες και γι αυτά, θα συνεχίσει να πρωτοστατεί!! Αλλά πέρα βρέχει για τον τέως!
Όχι βέβαια ότι δεν φταίει και ο νυν δήμαρχος, που με την απραξία του δίνει τόπο και βήμα στον αμετανόητο πρώην.
 Αν τους έστελνε πρώτος αυτός «εκεί που έπρεπε» θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ποσό 2.500.000 Χ 3 =7.500.000€  εισέπραξε  η  προηγούμενη  διοίκηση από τα αντισταθμιστικά του ΧΥΤΑ και δόθηκαν όχι βέβαια σε  περιβαλλοντικά έργα, όπως προβλέπεται, αλλά σε φιέστες, κάτι που  συνεχίζει και η νυν διοίκηση, εισπράττοντας βέβαια μόνο 650.000€ ετησίως. Μετά από τρία χρόνια ξύπνησε η σημερινή Διοίκηση του Δήμου και ανέθεσε σε δικηγόρο να ζητηθούν περισσότερα χρήματα από το ΦΟΔΣΑ.
Λέει λοιπόν ο πρώην δήμαρχος ότι ΤΩΡΑ θα κάνει ενέργειες και ο ίδιος για την αύξηση αυτών των χρημάτων!! Δηλαδή μπορούσε να κάνει κάτι  και δεν το έκανε; και τώρα που  απειλεί ότι  θα είναι υποψήφιος θα ενεργήσει  για το Δήμο!!   
Θα  τρελαθούμε εντελώς!!
Είπε πολλά για το έργο του που συνοψίστηκε στην «Αγγέλων Πόλις» και στην «εμποροπανήγυρη», για την οποία κανένας δεν έμαθε ποτέ τι  πλήρωσε και τι κέρδισε ο Δήμος, ο οποίος ακόμα χρωστάει το περιβόητο «τραινάκι της χαράς», που έκανε βόλτες με τους συμβούλους του!!!
Είπε πολλά, αλλά δεν είπε πόσα καταλογίστηκαν για την υπόθεση των Λουτρών, δεν είπε επίσης τίποτα για τους ελέγχους των οικονομικών ελεγκτών, που ελέγχουν την επιχείρηση και τα  χρέη που άφησε, δεν είπε για το γερανοφόρο που «έχασε», δεν είπε για την περιβόητη ΔΕΥΑΛ και τα φέσια που μας φόρεσε, δεν είπε για τη δικαστική απόφαση για τον φίλο του Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, δεν είπε για τα «πειραγμένα λογισμικά» της επιχείρησης, δεν είπε για τα φέσια της ΔΗΚΕΛ και της ΥΚΠΑΠ, τα απλήρωτα πετρέλαια (εκκρεμούν ακόμα δικαστήρια), δεν είπε για τους απλήρωτους υπαλλήλους που προσλάμβανε με δηλώσεις του Ν.105 και τρέχουν ακόμα στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους, δεν είπε για το ύφος και το ήθος μιας αλαζονικής  εξουσίας που καθιέρωσε επί μια τραγική τριετία. Δεν είπε τίποτα  για την καταστροφή των Λουτρών και το ξενοδοχείο που στοίχησε 600 χιλιάδες ευρώ ο ένας ημιτελής όροφος, δεν είπε τίποτε για τα  Λουτρά που λειτουργούσαν χωρίς άδειες, πλαστογραφημένους ελέγχους και εγκρίσεις. Δεν είπε τίποτε για τα δάνεια και τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που  ακόμα ψάχνουν να τα βρουν!!! Δεν είπε για τα γήπεδα που τα πλήρωσε δυο φορές ή τα αντλητικά μηχανήματα νερού για χωριά που δεν είχαν γεωτρήσεις. Δεν είπε τίποτα για την καταστροφή της γεωθερμίας που ερευνά ακόμα ο εισαγγελέας.

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για το πραγματικό του έργο, που είναι συνώνυμο της καταστροφής. Για πολλά ακόμα χρόνια ο Δήμος Λαγκαδά  θα πληρώνει τη τραγική θητεία του!

Αναμφίβολα ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται και να πιστεύει ότι θέλει  για τον εαυτό του, αλλά για το Δήμο και τη ζωή μας, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον πολύ σοβαρός όποιος θέλει να  ξαναπαίξει  μαζί μας! Τέρμα τα αστεία.
Έχουμε βέβαια καιρό ως τις εκλογές, αλλά τον τελευταίο λόγο πάντα έχει η  δικαιοσύνη και ο λαός.


Δ.Σ. ΦΙΛΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ " 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.