Σελίδες

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τι αλλάζει από αύριο για 12 μήνες στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης




Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη  (30-11-2017) κατά τις ώρες 09:00 έως 17:00 θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 2ης Φάσης κατασκευής του αριστερού κλάδου της γέφυρας του Α/Κ Λαγκαδά, στο πλαίσιο του έργου της ¨ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.¨ «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης από Α/Κ Κ5 (Χ.Θ. 0+000 περιοχή Νοσοκ. Παπαγεωργίου) έως Α/Κ Μακρυγιάννη (Χ.Θ. 3+200)».
Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1.            Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού από το ύψος της οδού Ωραιοκάστρου έως το ύψος της επιχείρησης με την επωνυμία «Πλαίσιο».
2.            Αποδίδεται στη κυκλοφορία κατασκευασθείσα ανισόπεδη γέφυρα η οποία θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά.
3.            Αποδίδεται στη κυκλοφορία νέο ισόπεδο οδικό τμήμα το οποίο θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά.
4.            Συνεπεία των ανωτέρω:
(α) Θα απαγορευτεί η δεξιά στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς Ανατολικά).
(β) Θα απαγορευτεί η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς Ανατολικά).
(γ) Θα απαγορευτεί η στροφή των οχημάτων από την οδό Ωραιοκάστρου προς την Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά.
5.  Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν δώδεκα (12) μήνες.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την μετατόπιση των φωτεινών σηματοδοτών από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας την Πέμπτη (30-11-2017) από ώρα 09:00 έως ώρα 17:00 της ιδίας ημέρας.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.