Σελίδες

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΒΟΥΛΕΥΜΑ "ΚΑΙΕΙ" ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 36ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΣΙΤΡΙΑΣ



Βούλευμα-καταπέλτη εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του 38χρονου αγγειοχειρουργού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης μεσίτριας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Το συμβούλιο δεν έκανε δεκτή την προσφυγή του κατηγορουμένου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του, εκτιμώντας ότι εμφανίζεται σφόδρα πιθανό πως μπορεί να τελέσει και νέα, ανάλογα αδικήματα, αν αφεθεί ελεύθερος.

Στο βούλευμα αναφέρεται πως από την πεισματική άρνηση του κατηγορουμένου να αποδεχθεί τη διάπραξη των συγκεκριμένων αδικημάτων, αλλά και από τον τρόπο δράσης του στην «κάλυψη» του εγκλήματος, καταδεικνύεται η παντελής απουσία ηθικών αναστολών.
 
Επισημαίνεται ακόμη ότι ο 38χρονος συνάντησε το θύμα, το θανάτωσε και στη συνέχεια σχεδίαζε τις περαιτέρω ενέργειές του για να καλύψει το έγκλημα.

Σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε εκδορές που προκλήθηκαν στο σώμα του όσο ήταν εν ζωή, πιθανόν στην προσπάθεια του κατηγορουμένου να βάλει την 36χρονη στο όχημά του, χωρίς να αντιληφθεί ότι ήταν ακόμα ζωντανή.
www.dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.