Σελίδες

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ





Άγιο είχαν μαθητές του δημοτικού σχολείου Βαμβακόφυτου Σερρών. Πήγαιναν εκδρομή συνοδεία δασκάλων και γονέων, όταν ο τουριστικό λεωφορείο που τους μετέφερε βγήκε από την πορεία του και στη συνέχεια ανετράπη.
 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ελαφρείς τραυματισμούς. Ένας μαθητής εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής. Συνολικά τραυματίστηκαν έξι μαθητές και 7 συνοδοί και μία δασκάλα. Φέρουν τραύματα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο. Η δασκάλα έχει πολλά κατάγματα στο χέρι. Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Σερρών, Δράμας και Καβάλας. 

Όπως δήλωσε στο ΡΘ ο διευθυντής εκπαίδευσης Σερρών που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος Ξενοφών Παπασταμόπουλος, ο οδηγός του λεωφορείου είπε ότι από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν κατά πάνω τους νταλίκα και προκειμένου να την αποφύγει, οδήγησε το όχημα αρκετά δεξιά όμως η ρόδα πάτησε στο χώμα γλίστρησε και έπεσε στα χωράφια όπου και ανετράπη. 

"Το λεωφορείο σερνόταν για 25 μέτρα" είπε στο ΡΘ ο κ.Τσενεκίδης συνοδός δάσκαλος του λεωφορείου. 

Μέσα περίπου 40 άτομα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από όλες τις τάξεις του σχολείου. Ακολουθούσε και δεύτερο λεωφορείο από το ίδιο σχολείο. Συνολικά τα δύο οχήματα μετέφεραν 70 άτομα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Σερρών - Καβάλας μετά την Αγγίστα.


www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.