Σελίδες

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΕΣΘ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


Υποχρεωτικά κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα τροφίμων στο νομό Θεσσαλονίκης την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την υπ’αριθ.πρωτ. 24914/471/31-05-2017 απάντηση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε έγγραφο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «εφ’όσον υφίσταται απόφαση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης (η με αρ.πρωτ. 22/19777/10-5-2002), που ορίζει την εορτή του Αγίου Πνεύματος ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων στη Θεσσαλονίκη και η οποία δεν έχει ανακληθεί, εξακολουθεί να ισχύει, όπως άλλωστε επισημαίνει και η καθ’ύλην αρμόδια Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με το αρ.πρωτ. 236/25-05-2017 έγγραφό της προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης».
Επομένως όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του νομού Θεσσαλονίκης είναι υποχρεωτικά κλειστά τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017.
Ο ΕΣΘ σημειώνει πως οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης έχουν ενημερωθεί και θα προβούν σε αντίστοιχους ελέγχους στην αγορά, προκειμένου να τηρηθεί η υποχρεωτική Αργία του Αγίου Πνεύματος.
www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.