Σελίδες

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ



Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου διοργανώνουν ο Δήμος Λαγκαδά και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λαγκαδά.


Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης και ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), κ. Λεωνίδας Μπακούρας με στελέχη της Εταιρείας, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των πολιτών.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί έγκυρα και υπεύθυνα το ενδιαφερόμενο κοινό, σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς επίσης για τις τεχνικές και λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν τα είδη συνδέσεων για όλες τις χρήσεις (οικιακή, εμπορική, βιοτεχνική-βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).
Βαρύνουσα σημασία θα δοθεί στη σπουδαιότητα της επέκτασης του δικτύου και των ευεργετικών οικονομικών & οικολογικών οφελών της χρήσης του φυσικού αερίου στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.