Σελίδες

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΚΑΘΕΙΡΞΗ 15 ΕΤΩΝ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ 6ΧΡΟΝΗΣ



Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε βάρος 44χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ενός εξάχρονου κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης εταιρίας ηχητικών καλύψεων συνελήφθη τον περασμένο Μάιο μετά τις καταγγελίες ενός εξάχρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 44χρονος αποπλάνησε το κοριτσάκι  κατά τη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού, την Κυριακή του Πάσχα όπου ήταν καλεσμένος. Επίσης μετά από έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό με μία 17χρονη (σήμερα) από την Καβάλα, μέσω του Facebook, ενώ οι συνομιλίες τους είχαν διάρκεια  περίπου σχεδόν ενός χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο ο 44χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για την αποπλάνηση του εξάχρονου κοριτσιού ενώ για τις συνομιλίες του στο Facebook με την ανήλικη ισχυρίστηκε ότι πίστευε πώς ήταν πάνω από 17 ετών.

www.dailythess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.