Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΟΧΤΩ ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ( VIDEO )





Πιο συγκεκριμένα, ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε νωρίτερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα Δικαστήρια της Πάτρας με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Μηνυτής είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, καθώς και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 5 χρόνια, ενώ με την ίδια ποινή καταδικάστηκε και η σύζυγός του. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν μπορεί να κάνει έφεση.

www.enikos.gr 

Σχόλιο της Φωνής Επαρχίας Λαγκαδά ..
Ο Αρτέμης Σώρρας έφαγε 8 χρόνια για τις βλακείες που έκανε στον κουμπάρο του και στο συνεργάτη του... οπου τώρα θυμήθηκε να τον δικάσει , η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κάτι άλλο δείχνει ... οι πολιτικοί ταγοί που καταέκλεψαν την Ελλάδα και τον Έλληνα , αυτοί που μας βάλανε στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ αυτοί που για χάρη τους ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΕ 10000 ΕΛΛΗΝΕΣ πόσα χρόνια φυλακή πρέπει να πάνε και κυκλοφοράνε Ελεύθεροι... ?
Μάλλον σε κάποιους δεν άρεσε η Δράση και η Αφύπνιση ,..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.