Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ..


Θα κλείσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η οδός Λαγκαδά λόγω εργασιών στην αερογέφυρα Σταυρούπολης. Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης η οδός θα μείνει κλειστή το Σάββατο από τις 13:00 έως 21:00 και την Κυριακή από τις 7:00 έως 21:00.
Όπως αναφέρει η Τροχαία: «Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (11-03-2017) κατά τις ώρες 13:00 έως 21:00 και την Κυριακή (12-03-2017) κατά τις ώρες 07:00 έως 21:00 θα εκτελεστούν εργασίες στον κόμβο Λαγκαδά (Αερογέφυρα Σταυρούπολης), στο πλαίσιο του έργου της ¨ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.¨ «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Καβάλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παράπλευρων οδών (κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης).
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την ανωτέρω Υπηρεσία. Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης.

www.typosthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.