Σελίδες

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΗ ΚΛΑΨΕΙΣ ... ΕΓΩ ΓΕΛΟΥΣΑ... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...




Ένα από τα πολλά τραγικά σημεία της υπόθεσης ήταν ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, ο ένας από τους τέσσερις νέους που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γράφοντας: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»…



Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής, που όπως λένε το σημείο προσφέρεται για «κόντρες», να πετάγονται από τα κρεβάτια τους.
Σε δεύτερη ανάρτησή του, δε, είχε «ανεβάσει» μια κλήση της τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ καθώς δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, βρίζοντας μάλιστα την Αστυνομία. 

Αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα πώς βρέθηκαν και οι πέντε φίλοι μέσα στο αυτοκίνητο, αν δηλαδή το είχαν πάρει κρυφά από τους γονείς τους ή με τη συγκατάθεσή τους για να πάνε μια βόλτα.

Τις απαντήσεις πλέον θα δώσει η Τροχαία που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τους τέσσερις φίλους νεκρούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.