Σελίδες

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ






«Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν», επεσήμανε σε δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σχετικά με την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, με την οποία έκλεισε ο κύκλος της δικαστικής υπόθεσης για τη  Μονή Βατοπεδίου.

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην  υπόθεση  Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις  που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας  για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο», υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με την δήλωση του Κώστα Καραμανλή «η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα.  Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.