Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;





ΠΑΣΟΚ χωρίς Βενιζέλο. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μετά τα όσα ειπώθηκαν σε συνάντηση στελεχών του Δικτύου Σύγχρονων Δημοκρατών και άλλων που φέρονται ως βενιζελικά στελέχη στην Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή στην Μονή Λαζαριστών.
 

Ο Ε. Βενιζέλος άσκησε σκληρή κριτική στην Φ. Γεννηματά κατηγορώντας την ότι δεν έχει καθαρή γραμμή. Είναι μία με τον ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη ζητάει εκλογές και αυτό φαίνεται στο ότι δεν ανεβαίνουν τα ποσοστά της ΔΗΣΥ, ανέφερε ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΘ.
 

Για τα εσωκομματικά, χαρακτήρισε τραγέλαφο το πώς πάει να γίνει το συνέδριο της ΔΗΣΥ και ουσιαστικά να γίνει κόμμα ο νέος φορέας.
 

Άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά εκτός από ένα, αναφέρουν οι πληροφορίες. Συγκεκριμένα, είπε ότι θα σκεφτεί τι θα κάνει και θα αποφασίσει στην πορεία και δεν απέκλεισε τίποτα σχετικά με το ΠΑΣΟΚ.
 

Ρωτήθηκε για τα όσα κυκλοφορούν για την ΝΔ και το ψηφοδέλτιο επικρατείας. Δεν θα κάνω εγώ το baby sitting στον Κυριάκο, φέρεται να είπε αποκλείοντας οποιαδήποτε συνεργασία με τη ΝΔ αλλά όλα τα άλλα ενδεχόμενα με το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτά.

www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.