Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ




Καλείστε να προσέλθετε στη 10η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (άρθρο 67 του Ν. 3852/2010), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 28η του μηνός Μαρτίου, έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 213/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και υπογραφή σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαγκαδά και Δήμου Βόλβης.
 
2. Αίτημα δημοτών για συζήτηση με θέμα «Αδέσποτα ζώα συντροφιάς».
 
3. Ολική κατάπτωση εγγυητικών επιστολών.
 
4. Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Αίματος Δήμου Λαγκαδά
 
5. Αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαγκαδά.
 
6. Έγκριση δαπανών στα πλαίσια εορτασμού της «Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού» στην Τ.Κ. Κριθιάς του Δήμου Λαγκαδά και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.
 
7. Έγκριση δαπανών στα πλαίσια εκδήλωσης «Υποδοχής του Τιμίου Σταυρού της Μονής Ξηροποτάμου» στην Τ.Κ. Πετροκεράσων του Δήμου Λαγκαδά και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
 
8. Έγκριση δαπανών στα πλαίσια εθελοντικών δράσεων ''Let’s Do It Greece 2017'' του Δήμου Λαγκαδά και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
 
9. Έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαγκαδά και του Trans Adriatic Pipeline (Τ.Α.P.), κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.
 
10. Αναμόρφωση (5η) του προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2017.

www.lagadas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.