Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ξεκινούν οι αιτήσεις σύνδεσης με το φυσικό αέριο στην πόλη του Λαγκαδά

Η Πράσινη Δόμηση σας ενημερώνει ότι αναλαμβάνει την εγκατάσταση
στις οικίες σας ή και στο σύνολο της πολυκατοικίας . Ενημερωθείτε .


Ο Δήμος Λαγκαδά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑΘΕΣΣ), τον Οκτώβριο του 2017 ξεκινά η παροχή φυσικού αερίου στην πόλη του Λαγκαδά. Ο Δήμος μας θα είναι ο πρώτος Δήμος που θα τροφοδοτηθεί με συμπιεσμένο αέριο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Πολύ σημαντικό για την άμεση υλοποίηση του έργου στην περιοχή μας, είναι να υπάρξει μεγάλος αριθμός αιτήσεων σύνδεσης.

Για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική - Βιομηχανική, Δημόσια - Δημοτικά κτίρια), ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, ο Δήμος Λαγκαδά λειτουργεί γραφείο υποδοχής των αιτήσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου (Ν. Παπαγεωργίου 2, τηλέφωνο επικοινωνίας: 23943 30294, ημέρες εξυπηρέτησης Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8:30 – 15:00)

Οι αιτήσεις μπορούν επίσης να υποβάλονται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά στη διεύθυνση www.lagadas.gr και στη ιστοσελίδα της Εταιρείας στη διεύθυνση www.edathess.gr.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις νέες συνδέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑΘΕΣΣ) στο τηλέφωνο: 11 150

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.