Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Βέροια: Έγκυος άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μαζί με το αγέννητο μωρό της


Χθες Τρίτη (11/10) μια έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της σε νοσοκομείο της Βέροιας, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν να κρατήσουν στη ζωή ούτε το αγέννητο μωρό της.
Η άτυχη γυναίκα παραπονιόταν τις τελευταίες ημέρες στο γιατρό της πως είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Εκείνος ωστόσο την καθησύχαζε, λέγοντας πως πρόκειται για απλούς κολικούς.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, η 31χρονη ένιωσε έντονη δυσφορία και ζήτησε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό. Οι γιατροί προσπαθώντας να σώσουν το αγέννητο μωρό, έκαναν καισαρική, αλλά διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρό.
«Γύρω στις 04:00 π.μ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς», ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούδη. 
«Η γυναίκα θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της», συμπλήρωσε η κυρία Ματσικούδη.
Στο νοσοκομείο βρέθηκε ιατροδικαστής που εξετάζει την υπόθεση, καθώς τα αίτια θανάτου της δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.
Έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το Α.Τ. Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.