Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Οδηγός έπεσε σκόπιμα πάνω σε πρόσφυγες με το αυτοκίνητό του



Τρεις Σύριοι πρόσφυγες υπέβαλαν μήνυση εναντίον ενός οδηγού ΙΧ, καθώς όπως υποστηρίζουν έπεσε πάνω τους σκόπιμα με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τους.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, κοντά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων των παλιών εγκαταστάσεων της Sinatex, στο Καβαλάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Όπως καταγγέλλουν οι Σύριοι πρόσφυγες την ώρα που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, μαζί με άλλους πρόσφυγες, διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε άντρας, έκανε ελιγμό και έπεσε συνειδητά πάνω τους, με συνέπεια να τους τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τους έκανε άσεμνη χειρονομία, τους έβρισε, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, αφήνοντάς τους αβοήθητους. 
Οι παραπάνω καταγγελίες επιβεβαιώνονται από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ενώ οι τραυματίες -δύο άνδρες 31 ετών και ένας 34χρονος- μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.  Ο ένας από αυτούς  υπέστη κάταγμα στο πόδι και υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», ενώ οι άλλοι δύο υπέστησαν τραύματα στο πόδι και το κεφάλι.
Ο δράστης είναι ένας 40χρονος άνδρας ,στον οποίο ασκήθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και παράβαση του ΚΟΚ, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

http://gresistance.blogspot.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.