Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ





Από τη χθεσινή, ιδιαιτέρως επιτυχημένη, εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λιάκου "Προφητείες των αγίων της Ορθοδοξίας, για την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο", στην παραλία Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης, με ομιλητές τον πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της κίνησης "Ελληνορωσική Συμμαχία", Γαβριήλ Αβραμίδη, και τον πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Γαρούφα. 

Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Κώστας Κιλτίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, ο Γ.Γ. του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος Δημήτριος Βαλασίδης, ο πρόεδρος και ο Γ.Γ. της Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, κ.κ. Ελευθέριος Μαυρουδής και Νικόλαος Ναούμ, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπόνδιας Θρακικών Σωματείων, Αχιλλέας Παπαντίνας κ.α. 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον σύλλογο "Δεσμοί Ελλήνων" και ήταν ενταγμένη στο πλαίσο των παραλλήλων εκδηλώσεων του 35ου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το οποίο συνεχίζεται μέχρι και την 19η Ιουνίου, κάθε μέρα 18.30΄-23.00΄ (τις Κυριακές και πρωί 11.00΄-13.30΄).

Γιάννης Κουριαννίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.