Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ...


Μια μακάβρια σύνθεση από ανθρώπινα μέλη, καθίσματα, προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, όλα αυτά μέσα σε μια πετρελαιοκηλίδα, είναι ότι απέμεινε από το μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir που εντόπισαν οι αιγυπτιακές δυνάμεις του Στρατού και του Ναυτικού στην Ανατολική Μεσόγειο στο όριο των ΑΟΖ Ελλάδας και Αιγύπτου, νοτιοανατολικά της Κρήτης και νοτιοδυτικά της Κύπρου
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αιγυπτιακής εταιρίας ο αιγυπτιακός Στρατός και το Ναυτικό εντόπισαν περισσότερα «αντικείμενα επιβατών, ανθρώπινα μέλη, αποσκευές και καθίσματα του αεροσκάφους» του Airbus που εκτελούσε την πτήση Παρίσι-Κάιρο, και συνετρίβη εχθές Πέμπτη. 
Νωρίτερα, οι αιγυπτιακές στρατιωτικές δυνάμεις είχαν εντοπίσει συντρίμμια του  Airbus A320 αρκετά βορειοανατολικότερα από εκεί που χάθηκε το ίχνος του, καθώς και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. 
Την ίδια ώρα, το αιγυπτιακό ναυτικό «χτενίζει» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί το «μαύρο» κουτί του αεροσκάφους, καθώς εκτιμάται ότι αυτό θα δώσει τις απαντήσεις στα αίτια της τραγωδίας.  
Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Αχμέντ Αντέλ, δήλωσε πως δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία που να κατευθύνουν τους ειδικούς προς ένα «σενάριο», επισημαίνοντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να καταλήξουν σε συμπεράσματα. 
«Μόλις συγκεντρώσεις τα συντρίμμια τότε μπορεί να αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι συνέβη και μπορεί να καταφέρεις να αποκλείσεις κάποια ενδεχόμενα», δήλωσε ο Αντέλ.
Προειδοποίησε, μάλιστα, πως σε πολλές περιπτώσεις αεροπορικών δυστυχημάτων τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, αναφέροντας την εξαφάνιση του μαλαισιανού αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση MH360.
- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.