Σελίδες

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

TO ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ε.Κ. .. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ


Ο υποψ. Βουλευτής κ. Λεωνίδας Καζαντζής που βγήκε πρώτος σε ψήφους τον Ιανουάριο...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3180 ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΧΗ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

Υ.Γ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Η Απάντηση της Ενωσης Κεντρώων που απλά δείχνει την αμηχανία της. Και δυστηχώς αυτό είναι ένα άσχημο παραστράτημα για τον Βασίλη Λεβέντη. 

Καλημέρα σας!Με μεγάλη μας λύπη πληροφούμαστε την απόφαση σας να αποχωρήσετε από την 'Ενωση Κεντρώων και να παραμείνετε ένας απλός φίλος. 

Θα θέλαμε να καταλάβετε πως η λίστα με την οποία, βάση Συντάγματος, διενεργούνται οι εκλογές αυτές, είναι μια διαδικασία την οποία όλοι οι πολιτικοί φορείς απεύχονται να αντιμετωπίσουν, λόγω των ειδικών συνθηκών. 

Είναι ανέφικτο να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο, καθώς και επειδή η Ε.Κ είναι ένα βήμα πριν την είσοδό της στη Βουλή, δεν απαιτείται προσωπικός αγώνας από τους υποψηφίους για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. 

Θα επιθυμούσαμε να παραμείνετε φίλος μας ενεργός. Ο αγώνας που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, δεν πρέπει να χαθεί, αγώνας βασι
σμένος στα προσωπικά σας πιστεύω για μια Ελλάδα μεταρρυθμισμένη και σύγχρονη. Παραμείνετε φίλος μας. 

Η ΕΚ σας χρειάζεται, όπως και η Ελλάδα. 

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.EKnet - Διαδικτυακή Ομάδα

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.