Σελίδες

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββας Αναστασιάδης: Να βάλουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν, να δούμε το μεγάλο, την Ελλάδα.



         Για ενότητα μίλησε ο Σάββας  Αναστασιάδης και για ειλικρίνεια, στην  δεύτερη κοινή προεκλογική εκδήλωση των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης , που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7  Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00 το βράδυ  στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

       Είναι  τα χαρακτηριστικά που πρέπει να κυριαρχήσουν επιτέλους στην πολιτική  υποστήριξε ο Βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

    « Να βάλουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν, να δούμε το μεγάλο. Να δούμε την Ελλάδα στο σύνολό της. Είναι η κατάλληλη στιγμή αφού καταρρίφθηκαν όλες οι ψευδαισθήσεις, οι αυταπάτες, οι ουτοπίες, οι ιδεοληψίες, τα ψέματα που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
     Να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο, να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αλλάξουμε την μοίρα της Χώρας. Πρέπει να το κάνουμε γιατί αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να προοδεύει. Γιατί το οφείλουμε στους προγόνους μας  και τα παιδιά μας. Σ΄αυτή την ήρεμη αλλά  δυναμική πορεία να ξέρετε ότι θα προκληθούμε. Εμείς όμως δεν πρέπει να ενδώσουμε. Να τους απαντάμε με χαμόγελο. Να μην παρασυρθούμε από την τεχνητή ένταση-πόλωση.  Να τους καλέσουμε σε διάλογο. Εμείς τους θέλουμε όλους και τους αγκαλιάζουμε όλους……………»

         Εκτός από τους πολίτες και  φίλους της Περιφέρειάς τους, αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους φορέων, ήταν εκεί σύσσωμη η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Θέρμης μαζί με τον πρόεδρό της τον Πάζη τον Κώστα.

     Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Αναστασιάδης  αναφερόμενος στην σταθερότητα της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων:

     «Σ΄αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη Χώρα τους ζητούμε να στηρίξουν τη σταθερότητα, να στηρίξουν τη Ν.Δ. που είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται τη διακυβέρνηση της Χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να το κάνουμε ότι μπορούμε να τραβήξουμε την Ελλάδα μπροστά. Μπορούμε να στηρίξουμε τους αγρότες , και το έχουμε κάνει όταν είχαμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας.  Φυσικά και πρέπει να συμμετέχουν και οι αγρότες την Εθνική προσπάθεια. Τα σκληρά μέτρα όμως που σχεδιάζουν να τους επιβάλλουν δεν αντέχονται. Θα το παλέψουμε και θα έχουμε αποτελέσματα. Ήδη ετοιμάζεται η αντιπρόταση με εντολή του προέδρου μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μπορούμε να στηρίξουμε τους εργαζόμενους , μισθωτούς και συνταξιούχους, τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες , όπως κάναμε στο παρελθόν. Τους μικρομεσαίους , ελεύθερους επαγγελματίες, Ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, που η υψηλή φορολογία τείνει να τους εξαφανίσει. ……….. Αυτά αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας και μόνο εμείς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε. Δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν οι κρατιστές . Άλλωστε  το έχουν δηλώσει…….».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.