Σελίδες

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββας Αναστασιάδης: Δεν είμαστε οι αφελείς που έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας.


                                                ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

  Σάββας  Αναστασιάδης:  Δεν είμαστε οι αφελείς που έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας.


     Οι  προεκλογικές εκδηλώσεις των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης στους Δήμους της Περιφέρειάς τους πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία. Οι αίθουσες γεμίζουν τόσο,  που θυμίζουν τις καλύτερες εποχές της Νέας Δημοκρατίας.

    Ήταν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα την  Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όταν οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου αυτή τη φορά , άρχισαν να κατευθύνονται προς το πολιτιστικό κέντρο Παύλος Μελάς στο  Παλαιόκαστρο , για να ακούσουν την πρόταση και το διακύβευμα της Νέας Δημοκρατίας  για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

     Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Δ. Τ.Ο Ν.Δ του Δήμου Ωραιοκάστρου κ. Ζιακούλης Ηλίας , ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χαρακτηριστικά αυτών των εκλογών, την αγωνιστική διάθεση , την ενότητα και το κλίμα που αλλάζει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

     Ο κ. Αναστασιάδης  ανέβηκε στο βήμα   φανερά φορτισμένος, καθώς γνωρίζει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια , λόγω της οικονομικής κρίσης , οι πολίτες αυτής της Χώρας πέρασαν και περνάνε πολύ δύσκολα.

     Με ουσιαστικό, σύντομο, απόλυτα κατανοητό και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο , αναφέρθηκε  στο οικονομικό κόστος της 7μηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στα  ωμά ψέματα  που  επαναλαμβάνει ακόμη και σήμερα δημοσίως  ο κ. Τσίπρας, ενώ  ξέρει την αλήθεια, τονίζοντας ότι  από το 4% έφτασε στην κυβέρνηση με την ανεύθυνη αντιμνημονιακή δημαγωγία, για να οδηγήσει τελικά  τη Χώρα στο πιο σκληρό τρίτο μνημόνιο.

    Διχάζει με τη στάση του το έθνος είπε ο Βουλευτής της  Β΄ Θεσσαλονίκης στη συνέχεια, ενώ καυτηρίασε έντονα  και την  διάκριση παλιό –νέο που επινόησε ο κ. Τσίπρας  , τώρα που κατέρρευσε η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο  λέγοντας:

   «Αντί να σεβαστεί τον Ελληνικό λαό ο κ. Τσίπρας , να τον κοιτάξει στα μάτια και να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη για τις προσβολές και τη  ζημία που προκάλεσε, ζητά και πάλι, με μεγάλο θράσος την ψήφο του, προβάλλοντας μόνο τη νεότητά του. Το νέο μπορεί να είναι πιο ωραίο, δεν είναι απαραίτητα και πιο ωφέλιμο. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία θα δούμε ότι οι κοινωνίες όταν βρίσκονται σε μεγάλη κρίση αναζητούν λύτρωση στους έμπειρους μεγάλους και όχι στους άπειρους νέους. Αυτό έχει συμβεί το 1940 στη Μεγάλη Βρετανία που επέλεξε το γηραιό Τζώρτζιλ απέναντι στον νεωτεριστή Τζαμπερλάϊν. Στη Γερμανία μετά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο που επέλεξε τον υπέργηρο Αντενάουερ. Στη Γαλλία το 1958 – Ντε Γκώλ. Οι Η.Π.Α. πιο πρόσφατα, που μετά την ταπεινωτική ήττα στο Βιετνάμ επέλεξαν τον  συνταξιούχο Ρήγκαν – νίκη στον Ψυχρό Πόλεμο. Οι νεώτεροι αποδείχθηκε χωρίς να τους απορρίπτουμε ότι δεν είναι κατ’ ανάγκη ούτε πιο σύγχρονοι, ούτε πιο πρωτοποριακοί, ούτε πιο εφοδιασμένοι να αντιμετωπίσουν μεγάλες κρίσεις και να κερδίσουν το μέλλον. ………».

    Κλείνοντας ο κ. Αναστασιάδης  ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αγωνιστούν για την αλήθεια τις μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη, για να αντιληφθούν  όσο το δυνατόν περισσότεροι  συμπολίτες μας τη νέα πολιτική μπλόφα που επιχειρεί ο κ. Τσίπρας, δηλαδή να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία υπογραμμίζοντας:

«Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε πως δεν είμαστε οι αφελείς που έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας. Δε θα μας εξαπατήσει και πάλι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.