Σελίδες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Έπαινος τιμής στους νεοεισαχθέντες φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από τον Δήμο Λαγκαδά


Εκδήλωση προς τιμήν των νεοεισαχθέντων φοιτητών και φοιτητριών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, διοργάνωσε ο Δήμος Λαγκαδά το πρωί της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου 2015, στο κλειστό Γυμναστήριο του Λαγκαδά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά Στάθης Γεωργιάδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Νέας Γενιάς Νικόλαος Κουτλιάνος και οι Διευθυντές του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά Αθανάσιος Φυλάκης και του ΕΠΑΛ Λαγκαδά Γεώργιος Τσοσκούνογλου.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης συγχαίροντας γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, δεσμεύτηκε για την προσπάθεια της Διοίκησης για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στον Δήμο μας, ώστε οι ανώτερες σπουδές και οι γνώσεις της νεολαίας μας να απορροφηθούν στην αγορά εργασίας και να αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης για την περιοχή μας.
Ακολούθησε η απονομή επαίνων στους 273 επιτυχόντες που φοίτησαν στα Λύκεια του Δήμου Λαγκαδά, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία Θεσσαλονίκης «Αρμονία».




Δήλωση του Βουλευτού κ. Θεόδωρου Καράογλου

" Η εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή ο Δήμος Λαγκαδά για να τιμήσει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, αποτελεί την καλύτερη και πιο ηχηρή απάντηση στην επιζήμια άποψη της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, ότι η αριστεία είναι… ρετσινιά και η φιλοδοξία… στρέβλωση, η οποία οδηγεί σε ψυχολογική διαταραχή! 

Δυστυχώς ο λαϊκισμός και η μετριοκρατία εξακολουθούν να αποτελούν χρόνιες παθήσεις του πολιτικού μας συστήματος και έχουν καταστεί κυρίαρχη ιδεολογία και νοοτροπία.
Αριστεία δεν σημαίνει μόνο καλοί βαθμοί, αλλά δημιουργικότητα, προοπτική και έμφαση στην καινοτομία, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει μονάχα 
θετικά την οικονομική ανάταξη του κράτους και της κοινωνίας. 

Άλλωστε ο ανταγωνισμός και η πρωτιά βελτιώνουν τον άνθρωπο, 
ενώ οι άριστοι αναπτύσσουν την κοινωνία.
Εύχομαι στους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες γόνιμες και αποδοτικές σπουδές και καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα, ώστε να γίνουν άξιοι και χρήσιμοι επιστήμονες για την κοινωνία και την πατρίδα μας "









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.