Σελίδες

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Εκρυβαν πάνω από 14,5 κιλά κάνναβη - Τρεις συλλήψεις στα Λαγυνά

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, πέτυχαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, με τη σύλληψη τριών ατόμων και τον εντοπισμό και κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης και άλλων ναρκωτικών ουσιών.
 Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 37 και 38 ετών και μία 31χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Παράβαση των Νόμων «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Περί όπλων».
Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες οιαστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους ανωτέρω να επιβαίνουν σε δύο αυτοκίνητα στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Λαγυνών) και έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα δέμα κάνναβης βάρους 64 γραμμαρίων, δύο μαχαίρια, πέντε κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και το χρηματικό ποσό των 4.950 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Σε παρακείμενη αποθήκη από το σπίτι του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 14.500 γραμμαρίων, σπόρια ινδικής κάνναβης, ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,1 γραμμαρίων, δύο (2) ζυγαριές, ναρκωτικά δισκία και ένα μπουκάλι περιέχον μεθαδόνη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.